Over deze site

Het doel van deze website is het verzamelen van allerlei leuke en creatieve knutsel ideeën van en voor iedereen. Lees verder op de contactpagina.

Contact
  • Houten, Nederland
Meedoen?
Heb je ook een website waarop je je creatieve ideeën laat zien en wil dat graag hier met anderen delen?

Neem dan via deze pagina contact op, het kost je niets en je krijgt er veel nieuwe bezoekers voor terug.

Contact Pagina

Hallo, leuk dat je hier een kijkje komt nemen. Wij zijn Inge, Margreet en Harmke en zijn de bedenkers en maakers van deze site.

Laatst hoorde we iemand over ons zeggen dat we een soort van internet power users zijn en daar zijn we het wel mee eens :-).

wij spenderen heel wat tijd online en komen dan heel veel leuke knutsel ideetjes tegen op alle blogs en sites die ons landje en ons buurland België rijk is. Op een dag ontstond toen het idee om deze gevonden knutselpagina's te gaan verzamelen op een site. En daar zie je hier het resultaat nu van!

Er zitten heel wat uurtjes speur en zoekwerk in en we hopen dat we jou daarmee die tijd kan besparen zodat jij lekker creatief bezig kunt zijn.

Heb jij zelf ook een blog of site en een leuke pagina waar wij naar toe kunnen linken en hebben wij je nog niet zelf gevonden, neem dan even contact op via het onderstaande contact formulier. Dan kunnen we kijken of het past op onze site.Verzinnen wij alles zelf?

Nee, je vindt hier geen tutorials of handleidingen die wij zelf hebben gemaakt, daar zijn we dan weer niet zo goed in, maar gelukkig zijn er heel veel anderen die daar wel heel erg goed in zijn, zodat er ruim voldoende knutsel ideeën te vinden zijn op het web.

Het vinden van al die, vaak verborgen, schatten en ze op een leuke en overzichtelijke manier aan jou presenteren is iets wat wij graag doen. We hopen dat je er plezier aan hebt en de weg weet te vinden naar al die leuke pagina's waar wij naar toe linken.

Soms wordt wel eens gevraagd of we connecties heb met al deze bloggers waar we naar toe linken en dan is het antwoord nee. Wij kennen alleen hun sites en willen de knutsel- en freubelinformatie die we daar vonden op onze speurtochten door het wereld wijde web graag hier met je delen, maar verder dan dat gaat de connectie niet. Je zou deze site kunnen bestempelen als een verzamelsite van allerlei freubel, knutsel en zelfmaak ideeën.

De maker en maakster van de site waar ik naar toe link, zijn dus niet met deze site verbonden maar staan er alleen en meestal op ons initiatief op vermeld.

Toevoegen en verwijderen van links

Het web verandert voortdurend en dus kunnen we helaas niet uitsluiten dan een door ons geplaatste link inmiddels dood loopt. Als je de tijd zou willen nemen om dat aan ons door tegeven, dan heel graag!

Wil je dat wij ook naar jouw blog of website linken, laat ons dat dan weten via het contactformulier wat je hieronder vindt.

Hebben we in ons enthousiasme naar een van jouw pagina's gelinkt en wil je dat liever niet (meer) geef dat dan via het contact formulier aan ons door, dan verwijderen we de link direct.

Suggesties?

we hopen dat je plezier zult beleven aan onze site. Heb je een op- of aanmerking of een suggestie wil je dit dan via het onderstaande contact formulier aan ons doorgeven?

Met vriendelijke groet,

O ja, en last but not least willen we even de aandacht richten op degene die ons geholpen heeft bij het maken van deze fantastisch mooie website. Kijk even op Vannatiek.nl voor tips over het maken van een website.

Margreet, Inge en Harmke