Unpatterned Olive

Een lamp is een onderdeel van het interieur. Het is zeker een onmisbaar onderdeel binnen het interieur omdat het een aantal belangrijke functies heeft. Zo is een lamp een echte sfeermaker Door te kiezen voor een goede en geschikte lamp, kan de sfeer van een kamer al gelijk veranderd word. Daarnaast zorgt een lamp ook voor onmisbaar licht. Licht heb je nodig om goed te kunnen zien. Een andere belangrijke functie is dat het een bepaalde kamer aankleedt. Daarom zijn er genoeg stijlvolle lampen te koop die deze aankleding verzorgen. Een voorbeeld hierin is de Unpatterned Olive lamp van Hadeland.

De eigenschappen van deze moderne lamp

Deze prachtige lamp is een hanglamp die in elke kamer kan worden gehangen. Opvallend aan het ontwerp van deze lamp is dat het bestaat uit een lange stekker die vervolgens in te korten is. De plafondkap zorgt voor een verzorgd uiterlijk wanneer deze eenmaal gehangen is en daarnaast zorgt het ook voor de beste afwerking. De lamp zelf is een prachtige kristallen bol zonder al te veel opvallende details. Het is ook zeker niet nodig om altijd opvallende details te hebben om een lamp speciaal te maken. Wat deze lamp vooral speciaal maakt, is dat dat de kristallen bol volledig met de mond geblazen is. Het is zeker een lamp die de moeite waard is om in een van de kamers op te hangen.

E27 is een van de voorkomendste fittingen die je in een lamp kunt hebben. Gelukkig is ook deze lamp voorzien van deze fitting en kun je er elke gewenste lamp met deze fitting in bevestigen. Als je een dimmer schakelaar hebt, kun je er ook voor kiezen om er een dimbare lamp in te doen. Door de kleur van de lamp is het een prachtig effect wanneer je ervoor kiest om een dimbare lamp erin te bevestigen zodat je een gewenste lichtsterkte kunt instellen en zo deze lamp een echte sfeermaker in de kamer kunt laten zijn.

Mijn ervaring met de Unpatterned Olive lamp

Deze lamp viel me gelijk op toen ik op zoek ging naar een nieuwe lamp voor in de zitkamer. We hadden eerst een lamp op de vloer staan, maar deze nam vrij veel ruimte in waardoor we op zoek gingen naar een alternatief. We zouden gaan voor een lamp voor aan het plafond. Wat me zo opviel aan deze lamp was de prachtige kleur van de glazen bol. Ik had eerst nog geen idee dat deze volledig mondgeblazen was. Als je inderdaad verder kijkt naar de details van de lamp, zie je ook dat het op een professionele manier gevormd is. Er is echt zorg besteedt aan het maken van deze lamp en dat kon ik wel waarderen.

Ik had de lamp al snel opgehangen aan het plafond. Ik had graag een andere kleur plafondkap gewild omdat ik wit zo standaard vond. Maar gelukkig kon ik dat ook bij het kopen aangeven. Er zou worden gekeken wat de mogelijkheden waren en daar werd gehoor aan gegeven. Nu de lamp hangt, heb ik ook echt het gevoel dat dit de lamp was die ik nodig had om de aankleding van de kamer helemaal af te maken. Nu dat het af is, kunnen we heerlijk genieten van de mooie lichtval die de lamp geeft en van de sfeer die het met zich meebrengt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.