Slagerij ter Weele is een slager die twee fysieke winkels heeft in Oene en Emst. Deze twee knusse dorpjes liggen in de provincie Gelderland en in de regio Veluwe. Een erg mooie streek met een mooie natuur.

Maar goed, hieronder wil ik ingaan op de slagerij van ter Weele. Deze slager is zeer actief op internet. Je hebt bij deze slager veel mogelijkheden via het internet. Daar onderscheid hij zich echt in ten opzichte van andere slagerijen vind ik zelf persoonlijk.

Het openen van de website

Als je de website van terWeele.nl opent, dan wordt je eerst verrast door een leuke bedrijfsfilm. Het eerste shot is een weiland met daarin grazende koeien. Dit geeft meteen een leuk en fris beeld. Het nodigt zeker uit om de rest van de website te bezoeken.

Als je de website hebt geopend ben je automatisch aanbeland in het menu home. Bovenin de pagina home draait dus de bovengenoemde video. Als je wat verder naar beneden kijkt, dan kom je terecht bij de uitleg van wat slagerij ter Weele is. Hier wordt bijvoorbeeld genoemd dat er dus twee fysieke winkels zijn in de al genoemde plaatjes.

Als je meer informatie wilt lezen over ter Weele qua opbouw van het bedrijf, dan kun je aanklikken > meer over ter Weele. Vervolgens zie je de historie en wordt er uitgelegd hoe het bedrijf is opgericht.

Het aanbod aan vlees

Maar goed, in de eerste plaats bezoek je een slagerij, of zijn website, waarschijnlijk voor het aanbod aan vlees. Als je wilt weten wat het assortiment is van ter Weele, dan kun je naar het menu webshop klikken. Via dit menu krijg je een duidelijk overzicht van wat deze slagerij verkoopt aan vlees. Het is meteen duidelijk dat ze veel hebben. Als je verder klikt op bepaalde vleessoorten, dan krijg je een uitleg over dit stukje vlees. Bovendien staat er bij elk stukje vlees een duidelijke foto. Dat vind ik voor de beeldvorming echt een pluspunt. Ik weet namelijk af en toe niet direct bij de naam van een stuk vlees wat het precies is. Met behulp van de foto’s heb ik geen twijfels bij mijn bestellingen.
Een leuk detail vind ik persoonlijk dat de slager tips geeft bij de stukken vlees hoe je deze kunt eten en hoe je ze kunt bereiden.

Via de webshop kun je idee├źn opdoen voor het vraagstuk, wat eten we vandaag. Je kunt vervolgens naar een van de fysieke winkels gaan en daar het uitgezochte vlees op internet opvragen. Maar als je toch op de webshop zit, dan kun je hetgeen je wilt eten ook meteen bestellen. De slager legt het dan voor je klaar. Als je dan naar de winkel gaat, dan kun je het gelijk afhalen zonder wachttijd.

Kwaliteit van het vlees

De kwaliteit van het vlees is ook echt goed. Ik heb er nu een keer of twintig vlees gehaald en het smaakt elke keer top.

Eigen account

Je kunt op de website ook een eigen persoonlijke account openen. Dit is wel makkelijk als je vaker van plan bent bestellingen te plaatsen via de webshop.

Overige informatie

Naast bovenstaande staat er nog diverse bruikbare informatie op de website. Zoals informatie over de openingstijden van de fysieke winkels en de lopende aanbiedingen.

Weet je niet precies hoe je te werk moet gaan met bestellen? Hier is ook een rubriek aan gewijd, genaamd bestelinformatie.

Al met al vind ik het een complete en praktische website. De twee fysieke winkels zijn gezellig en er werken vakkundige mensen die houden van hun werk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.