Na een jaar lang in mijn joggingbroek thuis gewerkt te hebben kan ik gelukkig weer naar kantoor toe. Wat heb ik hier naar uitgekeken! Ik kwam er alleen achter dat ik helemaal geen nette kleding meer in mijn kast had hangen. Voor mijn afspraken moet ik namelijk echt nette kleding dragen. Om goed voor de dag te komen ging ik op zoek naar een mooie rok die goed aansluit bij mijn taille. Ik wilde uiteraard niet dat mijn nieuwe rok als een zak om mijn lichaam viel.

Ik wist eigenlijk niet wat voor een rok ik wilde hebben dus ik begon maar te zoeken op internet. Wat ontzettend veel soorten rokken zijn er! Na verschillende modellen bekeken te hebben was ik ervan overtuigd dat een a-lijn rok het juiste model voor mij was. Na een lange zoektocht kwam ik uit op de website van PAUW.

Op de website zag ik zo veel mooie A-lijn rokken. Ik zag rokken in verschillende lengtes, kleuren en stoffen. Wat een keuze! Met zoveel keuze was ik blij dat ik bij iedere rok een foto van een model zag. Ik werd helemaal blij toen ik de flanellen midi rok van Sofie D’Hoore zag. Ik twijfelde alleen of de rok niet te lang was. Toen ik zag dat ook de lengte van het model op de foto erbij stond wist ik zeker dat de rok mij ook zou passen. Ik heb namelijk dezelfde maat!

Ik heb de rok online besteld en had deze twee dagen later al binnen. De rok zat in een mooie verpakking en kon niet wachten om deze uit te pakken en te passen. Ik rende met de rok naar boven en ging voor de spiegel staan om de rok te passen. De stof, 100% wol, voelde al fantastisch aan in mijn handen. Toen ik de rok paste werd ik helemaal blij. De stof voelt heel erg fijn aan. De rok heeft aan de bovenkant een elastieken band waardoor de rok ook erg lekker zit. Ook heeft de rok aan de bovenkant een trekkoord zodat je deze perfect kan laten aansluiten op je lichaam. Het is een nette rok, maar door de details is het niet te chique.

De kwaliteit van de rok is erg goed. Omdat het materiaal van de rok 100% wol is was ik de rok met een handwas. Ik gebruik hier wel het handwasprogramma van de wasmachine voor. Na een paar keer wassen ziet de rok er nog steeds zo uit als toen ik deze bezorgd kreeg. De kwaliteit van de rok is dus heel erg goed. Ik hang de rok wel altijd aan een hanger in de kledingkast. Als ik de rok opvouw dan komen er wat kreukels in. Aangezien het 100% wol is strijk ik de rok liever niet. Ik ben heel erg blij dat ik deze mooie midi rok op de website van PAUW heb gevonden. Met de handige informatie op de website kon ik precies zien of deze midi a-lijn rok mij zou passen. Met de handige maattabel en pasvorm beschrijving kon ik zo de beste maat uitzoeken. In het vervolg bespaar ik mijzelf een zoektocht op internet en ga ik eerst op zoek naar iets moois op de website van PAUW.

Leave a Reply

Your email address will not be published.