Een origineel, persoonlijk en leuk cadeautje voor de afscheid van mijn collega vond ik lastig te verzinnen. Na een tijdje op internet te hebben gezocht vond ik de site awardje.nl. Dit was precies wat ik zocht! Op de website van awardje kan je een award ontwerpen. Perfect om bijvoorbeeld iemand te verassen of als een relatiegeschenk of in mijn geval een uniek bedankje. Zo’n award wordt van ‘acrilyc glass’ gemaakt. Je kan het helemaal personaliseren naar je eigen wensen.

Award maken

Voor de afscheid van mijn collega heb ik dus een award gemaakt voor haar. Ik vond het relatief eenvoudig om te maken.
Als allereerst moest ik een award titel invullen. Vervolgens kon ik kiezen welk lettertype en lettergrootte ik wilde.
Wat ook fijn was dat ik kon kiezen of ik de tekst links, gecentreerd of rechts op de award wilde hebben staan. Super dat die mogelijkheden er zijn. Daarna komt er nog een optie om een ondertitel in te vullen. Natuurlijk heb ik daar gebruik van gemaakt. Wederom kon ik mijn eigen lettertype, lettergrootte en de uitlijning van de tekst bepalen. Als laatste kon ik een persoonlijke foto uploaden en was mijn award al klaar. Super simpel dus.
Het maken van de award was eenvoudig en heel snel gedaan. Ik was tevreden met mijn persoonlijke ontwerp voor het bedankje voor de afscheid van mijn collega!

Materialen

Een award wordt gemaakt van acrilyc glass en is zo’n drie millimeter dik. De afmetingen van het ontwerp zijn 210 bij 148 millimeter. Persoonlijk vind ik het een goede afmeting. Een eigen ontworpen award kost 19 euro. Die prijs vind ik schappelijk voor het product wat ik ervoor heb gekregen.
Ik heb er ook voor gekozen om een eikenhout standaard erbij te nemen. Een standaard van eikenhout is wel exclusief de prijs voor de award, dus die moet je er los bijkopen voor 5,95 euro. Dat heb ik natuurlijk gedaan, want ik vind dat het de award helemaal afmaakt.

Levering

Het ontwerp was klaar, dus ik kon het product bestellen. De verzendkosten waren 4.95 euro, omdat het een pakketje is. Op de website staat aangegeven dat de bestelling binnen vier of vijf dagen binnen zou komen. Het pakketje kwam, heel netjes, na vier dagen. Daar ben ik ontzettend tevreden mee. Ze geven je duidelijkheid en je weet waar je aan toe bent.

Mijn collega

Super tevreden met mijn bedankje voor mijn collega, ging ik naar haar afscheidsfeestje. Ik was vooral benieuwd wat zij van het bedankje vond. Ze vond het geweldig! Vooral omdat het zo persoonlijk was. Ze moest moeite doen om haar tranen te bedwingen.

Mijn mening

Mijn mening over awardje.nl is zeer positief. Het is gemakkelijk om je eigen unieke award te ontwerpen en te bestellen. De prijs past bij de kwaliteit van het product. Zeker omdat mijn collega nog een berichtje had gestuurd dat ze het een super mooi cadeau vond, ben ik tevreden. Ik raad iedereen aan, die een persoonlijk geschenk of bedankje of voor zichzelf nodig heeft, om hier het te bestellen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.